snälla bara sluta.

Det har varit tufft idag. Jag har frusit något kopiöst hela dagen, gåshuden har knappt lämnat mina armar och om den gjorde det var det bara för en minut eller två. Den ökända cp-nerven i min arm (ni vet den som ger hela armen myror och spasmer) har hamnat i kläm efter en för hård smäll mot en dörrkarm och det har ilat i min arm i 7,5 timmar nu. Och som om det inte var nog med det, slängde någon yoghurt på mig och Alicia i centrum idag. Som en otäck överraskning från ovan föll den sura vita yoghurten ner på oss.

Man blir så himla ledsen när någon slänger yoghurt på en, den påträngande kylan, mörkret och det isande regnet var tillräckligt eländigt för mig den eftermiddagen. Jag ville bara ha något att äta. Klockan var halv sex, jag var på väg hem från en lång dag i skolan, jag var trött, hungrig och jag ville bara ha något att äta. Bara något litet, så att jag skulle överleva regnpromenaden från Karlaplan eller de fem trapporna som väntar (lite för ofta nu för tiden) då hissen slutar fungera. Jag ville inte ha yoghurt i mitt hår eller i min väska. Jag ville inte behöva lämna in min allra finaste ägodel och klocka till urmakaren i Lidingö centrum för demontering och rengöring så de kunde få bort vaniljyoghurten som gömmer sig i skarvar runt start- och stoppknapparna och i varenda länk. Och jag ville inte behöva stå och skrubba bort vaniljyoghurt från min bästa kappa. jag ville bara ha något att äta. Min fina kappa i ull och med rutigt foder, som håller all höstkyla borta, luktar nu surt och är fläckig. Jag som började bli ett med den där kappan, trots att den saknar knappar och är minst fem år äldre än mig så hör vi ihop nu. Den har den perfekta skärningen och midnattsblå nyansen, sådär mörkt blå att man bara kan se att den faktiskt är blå när man håller upp något becksvart bredvid den. Jag blir verkligen så himla ledsen av sådant här.

Det är så himla tråkigt och jag förstår inte varför någon skulle göra något sånt. Varför kastar man yoghurt på någon? På vilket sätt är det roligt? Jag ville ställa mig och gråta där inne i mataffären, men jag kunde inte gråta över yoghurt i entrén på coop. Men tårarna var så nära, det var droppen som fick bägaren att rinna över efter min värdelösa dag. Den där yoghurten förstörde min eftermiddag och kväll. Och ja, jag vet att mina yoghurtdränkta ägodelar inte är hela världen, att dem går att fixa, och att det finns kvinnor som får saker betydligt värre än vaniljyoghurt slängda på sig som inte går att fixa sen. men det förstörde min kväll. Så fruktansvärt onödigt bara. Man blir så sorgsen.

20131023-000830.jpg
det var svårt att fånga på bild men här är min kalla arm och en del av min fortfarande fungerande klocka

nu är jag sinnessjukt trött och ska sova.

God Natt

(Det här inlägget kommer garanterat att redigeras imorgon då jag är lite mer vaken, så ni kan ju vänta med att läsa det tills dess)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s